Vanhan tutun Kompassin Optiikan löydät Hollolan Soramäen ostoskeskuksesta. Liikkeeseen on esteetön kulku.

Saat paikallista palvelua optisen alan käsityöläisen, yrittäjän ja juuriltaan Hollolan oman pojan, Mikkolan Timon johdolla. Pienet korjaustyöt onnistuvat odottaessa ja linssitkin reunahiotaan paikan päällä liikkeessä. Silmälaseillamme on siten nopeat toimitusajat. Tervetuloa!

Palvelut

 • Näöntutkimukset ja silmänpaineen mittaukset

  Näyttöpäätelasit voimakkuuksilla

  Silmätautien erikoislääkärin palvelut

  Linssien hiontapalvelut

  Kehysten korjaustyöt

  Uusien linssien sovitukset olemassa oleviin kehyksiin

  Joustavat aukioloajat

  Nopeat toimitusajat

  Esteetön kulku myymälään

  Testaa näkösi

Valikoima

– Se, että asiakas saa juuri hänelle mitoitetut ja hiotut, korkealaatuiset linssit, on ollut työssäni kaiken perusta jo optisen työurani alkuvuosista lähtien työskennellessäni hiojaharjoittelijana, kertoo yrittäjä Timo Mikkola.


Kompassin Optiikka, kuten koko Fenno Optiikka -ketju, luottaa saksalaiseen Rodenstock-linssivalmistajaan. Kompassin Optiikan kehysvalikoima on runsas, jotta asiakkaat saavat korkealaatuisten linssien lisäksi mukavasti istuvat ja kasvojen muodoille parhaiten sopivat kehykset. Myös uusien linssien vaihto olemassa oleviin, ehjiin kehyksiin, on mahdollista. Tule tutustumaan edullisiin vaihtoehtoihin ja huippumerkkeihin paikan päälle Soramäen ostoskeskukseen!


Me

Olemme vahvasti paikallinen yritys ja kotimainen yritys, sillä liikkeemme kuuluu suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun. Meillä sinua palvelevat optikko Timon lisäksi kehysesittelijä Eija Kaivola ja ajanvarauksella silmätautien erikoislääkäri Hannu Keyriläinen.


Useat, tyytyväiset asiakkaat ovat jääneet meille kanta-asiakkaiksi, mikä on meille tärkeä osoitus siitä, että olemme onnistuneet tekemään asioita oikein. Jos et ehdi asioida meillä normaalien aukioloaikojen puitteissa, ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika näöntarkastukseen tai kehysten sovitukseen.

 • Timo Mikkola

  Timo Mikkola

  yrittäjä, optikko

 • Eija Kaivola

  Eija Kaivola

  kehysesittelijä, myyjä

 • Hannu Keyriläinen

  Hannu Keyriläinen

  silmätautien erikoislääkäri

Ajankohtaista

11.5.2017

Suosiota saavuttaneen Xavier Garcia Barcelonan kehysuutuudet ovat täällä!